Lesen album za pare s personalizacijo

37,9049,90 z DDV

5 od 5 na podlagi 4 ocen stranke
(4 mnenj kupcev)
Lesen album za pare s personalizacijo 37,9049,90 z DDV
5 od 5
    Ponastavite možnosti
Lesen album za pare s personalizacijo
5 od 5
37,9049,90 z DDV

Lesen album za pare s personalizacijo

Predstavljamo vam čudovit lesen foto album za pare s personalizacijo, ki bo vašim najlepšim trenutkom podaril večno mesto. Ta izjemen album je popoln način za ohranjanje dragocenih spominov na vašo ljubezensko zgodbo. Izdelan je iz kakovostnega lesa in izžareva eleganco in naravno toplino. Prav vsak album je unikaten, saj je narejen po meri, da se popolnoma ujema z vašimi željami.

Personalizacija je tista, ki naredi ta album še bolj poseben. Na prednji strani albuma lahko vneseta napis kot je na primer “Naj lepi spomini ostanejo za vedno”. Poleg tega lahko natiskamo tudi vajini imeni in pomemben datum, ki sta ga izbrala. Izberita besedilo, ki vama najbolj prikliče čustva in mi bomo poskrbeli za natančno tiskanje na leseno površino albuma.

Naš lesen foto album za pare s personalizacijo vama ponuja popolno mesto za shranjevanje vajinih najlepših spominov. Fotografije, spominki in zapisane misli se bodo na teh straneh za vedno ohranili. Vsakič, ko bosta album odprla, bosta oživela prelepe trenutke, ki sta jih preživela skupaj, in vama prinesla občutek sreče in ljubezni.

Album standardne velikosti vsebuje 40 strani, na katere lahko nalepite 120 slik standardne velikosti (15 x 10 cm). Na večji fotoalbum pa nalepite do 240 fotografij iste velikosti. Album je lahko čudovito darilo za poroko. Foto knjiga bo ostala z vami še dolgo, kar težko trdimo za spominske diske ali izgubljene USB ključke. Preverite velikost in formate vaših fotografij za najbolj primerno postavitev (digitalni format 3:4 npr. 9×11, 10×13, 11×15, 13×17 cm).

Lastnosti izdelka
  • Personalizacija napisa, imen para z datumom na leseni platnici
  • Čudovito darilo za foto spomine na 40 straneh, v dveh velikostih za do 120 ali 240 sličic
  • Za različne formate fotografij, za popoln album

Dodatne informacije

Velikost (Š X V)

Manjši album (29 x 30 cm), Večji album (37 x 38 cm)

Barva

,

Material

Urejanje besedila

Vrsta motiva

Število strani

40

Jezik

Oblika

Priložnost

, , ,

Za koga

Barva listov

Bela, Črna

Mnenja naših kupcev

Ocenjeno 5 od 5 zvezdic
4 ocen
4 zvezdice 0 0 %
3 zvezdice 0 0 %
2 zvezdici 0 0 %
1 zvezdica 0 0 %

4 ocen za Lesen album za pare s personalizacijo

Ocenite izdelek