Roža za okroglo obletnico

49,90 z DDV

5 od 5 na podlagi 22 ocen stranke
(22 mnenj kupcev)
Roža za okroglo obletnico
Roža za okroglo obletnico
5 od 5
49,90 z DDV

test

Roža za okroglo obletnico

Roža za obletnico je mlaj s številko rojstnega dne – za izvirno darilo za rojstni dan, s katerim boste presenetili s tablo za okroglo obletnico. Velikost rože poskrbi, da jo bodo opazili vsi sosedje – tudi tisti, ki niso radovedni. Izdelek pride z dolgo leseno palico, ki je na koncu ošpičena, da je preprosto zapiči v zemljo ali pa jo samostoječo enostavno postavite na želeno mesto. Priporočamo, da rožo pokažete in zapičite na vidno mesto, da na pomemben rojstni dan opomnite okolico. Praznovanje okrogle obletnice je vedno zabavno, saj taka praznovanja doživimo na desetletje, kar je pa že lepa številka.

Roža za obletnice je čudovito personalizirano darilo, ki je vedno bolj popularno tudi med mladimi. Že veste, kje boste praznovali? Roža je za take okrogle številke zelo dobrodošla, saj tako kot mlaj predstavlja čas za praznovanje. Dekoracija doma za čas praznovanja je obvezna oprema, če želite narediti hudo zabavo. Poskusite prostor za praznovanje okrasiti z baloni, napisi, tablami in seveda rožo. Slavljenec ali slavljenka vam bo hvaležna.

Opomba: Rožo za obletnico je potrebno sestaviti. Ker je roža izdelana iz lesa, ne priporočamo izpostavljanju slabim vremenskim pogojem (dež, veter, toča, sneg ipd.). V kompletu prejmete vijake in navodila za sestavljanje.

Lastnosti izdelka

  • Izdelek že ima ošpičeno dno za hitro namestitev – enostavno zapičite v zemljo
  • Vidna številka za darilo za okrogle obletnice
  • Videz marjetice z vašo številke obletnice v sredini
  • Vpišite vašo želeno številko rojstnega dne ali obletnice

Dodatne informacije

sirina

75 cm

visina

185 cm

Material

Barva

, ,

Priložnost

, , , , , , , ,

Urejanje besedila

Mnenja naših kupcev

Ocenjeno 5 od 5 zvezdic
22 ocene
4 zvezdice 0 0 %
3 zvezdice 0 0 %
2 zvezdici 0 0 %
1 zvezdica 0 0 %

22 ocene za Roža za okroglo obletnico

Ocenite izdelek