Lesen foto album dekliščina s personalizacijo

28,90 z DDV

Foto album dekliščina
Lesen foto album dekliščina s personalizacijo 28,90 z DDV
  • *Izberite možnost

    Ponastavite možnosti
Foto album dekliščina
Lesen foto album dekliščina s personalizacijo
28,90 z DDV

Album Dekliščina za fotografije z lastnim napisom

Ponujamo vam čudovit in edinstven lesen foto album dekliščina s personalizacijo, ki bo vašemu posebnemu dogodku dodal prav poseben čar. Ta čudovit album je popoln način za ohranjanje najlepših spominov na dekliščino svojih sanj. Naš lesen foto album je izdelan iz kakovostnega lesa, ki mu daje edinstveno toplino in eleganco. Vsak album je edinstven, saj je izdelan po meri, tako da se popolnoma prilega vašim željam.

Personalizacija je tista, ki naredi ta album še bolj poseben. Na sprednji strani albuma lahko vnesete ime neveste ali katero drugo sporočilo. Morda “Tinina dekliščina” in datum dogodka. Izberite besedilo, ki vam najbolj ustreza in mi bomo poskrbeli za njegovo natančno izdelavo.

Z našim lesenim foto albumom dekliščina boste imeli idealen prostor za shranjevanje fotografij, spominkov in misli, ki so bile del te nepozabne izkušnje. Vsakič, ko boste odprli album, bodo vaši spomini oživeli in vam pričarali nasmeh na obrazu. Poleg svoje funkcionalnosti je ta foto album tudi čudovit dekorativni element. S svojo unikatno leseno teksturo bo pritegnil poglede vsakogar, ki ga bo opazil. Ne glede na to, ali ga postavite na omaro ali ga razstavite na mizi, bo ta album nedvomno postal priljubljen kos v vašem domu.

Album vsebuje 40 strani, na katere lahko nalepite že razvite fotografij in dodate datume ali smešne napise. Dodajte do 40 slik standardne velikosti (15 x 10 cm). Preverite velikost in formate vaših fotografij za najbolj primerno postavitev (digitalni format 3:4 npr. 9×11, 10×13, 11×15, 13×17 cm).

Lastnosti izdelka

  • Personalizacija besedila z imenom in datumom dekliščine
  • Unikatno darilo za delitev spominov na 40 straneh
  • Za različne formate fotografij, ki so varno shranjeni med lesene platnice
  • Čudovit dekorativni element za vaš dom
  • Enostavno naročanje preko spleta

Dodatne informacije

Barva

,

Material

Urejanje besedila

Vrsta motiva

Število strani

40

Oblika

Priložnost

Za koga

,

Jezik

Barva listov

Bela, Črna

Mnenja naših kupcev

Mnenja

Ta izdelek še nima ocene.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Lesen foto album dekliščina s personalizacijo”