Diamante viski set z gravuro

84,90 z DDV

Viski set diamante
Diamante viski set z gravuro
84,90 z DDV

test

Predstavljamo vam vrhunski viski set Diamante z gravuro, ki je kot nalašč za pravega ljubitelja viskija. Ta razkošni set vsebuje elegantno oblikovano karafo in dva kristalna kozarca, ki skupaj predstavljata popolno kombinacijo prefinjenosti in stila.

Gravura po vaših željah

Set Diamante lahko popolnoma prilagodite svojim željam z izbiro ene izmed 16 različnih pisav za gravuro na karafo. Ne glede na to, ali izberete osebno sporočilo, ime, datum ali citat, bo gravura trajna in bo vsakemu trenutku dodala poseben pomen.

Eleganten in praktičen

Set je pakiran v prefinjeni embalaži, ki že na prvi pogled izraža eleganco. Poleg estetike embalaža nudi tudi praktičnost, saj omogoča varno shranjevanje in je idealna za darilo ob posebnih priložnostih.

Visoka kakovost za dolgo uporabo

Narejen iz vrhunskega kristalnega stekla, set Diamante ni le estetsko privlačen, temveč tudi izjemno trpežen. Karafo in kozarce odlikuje klasičen dizajn z modernim pridihom, ki bo očaral vaše goste in vam omogočil popolno uživanje v viskiju.

Popoln za vse priložnosti

Naj bo to praznovanje posebnega dogodka ali sproščen večer ob kozarcu viskija, set Diamante z gravuro bo dodal kanček razkošja in elegance vsakemu trenutku.

Izberite viski set Diamante z gravuro in razveselite sebe ali svoje bližnje s prestižnim darilom, ki bo ustvarjalo nepozabne spomine še dolga leta.

Dodatne informacije

Možnost gravure

Priložnost

, , , ,

Material

Urejanje besedila