Transparent za rojstni dan z vašo grafiko, 100 x 100 cm

35,00 z DDV

    • Preden izdelamo transparent, vam pošljemo predogled v potrditev.
    • Dodajte svoje besedilo in fotografijo ali pripnite že oblikovan transparent.
    • Za izdelavo povsem unikatnega dizajna nas kontaktirajte.
    • (do 512 MB)
Transparent za rojstni dan
Transparent za rojstni dan z vašo grafiko, 100 x 100 cm
35,00 z DDV

test

Presenetite slavljenca z edinstvenim in personaliziranim transparentom za rojstni dan, ki bo s svojimi živahnimi barvami in privlačnimi napisi ustvaril nepozabno praznično vzdušje. Izdelan iz vzdržljive cerade, je ta transparent zasnovan za dolgotrajno uporabo in je odporen na vse vremenske vplive, kar pomeni, da bo vaša dekoracija vedno izgledala popolno, ne glede na to, ali je zabava v notranjosti ali na prostem.

Naš transparent je popolna izbira za vsako rojstnodnevno praznovanje, še posebej za pomembne jubileje, kot so 40., 50. ali 60. rojstni dan. Z možnostjo dodajanja lastne grafike lahko dizajn in sporočilo transparenta prilagodite tako, da resnično odraža osebnost in stil slavljenca.

Transparent je enostaven za namestitev zahvaljujoč predpripravljenim luknjam, kar pomeni, da boste priprave na zabavo opravili hitro in brez stresa. Ponosno ga obesite nad vhod, nad darilno mizo ali kjerkoli drugje, kjer bo pritegnil pozornost in navdušil goste.

Ta visokokakovostni transparent je narejen iz trajne in vremensko odporne cerade, kar zagotavlja, da bo videti odlično v notranjih prostorih in na prostem, ne glede na vremenske pogoje.

Dodatne informacije

Velikost

100 x 100 cm

Material

Cena